2015-05-06 13:23:01• hírek • Kocsis Zoltán

Nem jutott messzire az autórabló Avasújfaluban

Nem jutott messzire az az 50 éves férfi, aki kedden Avasújfaluban késsel fenyegetőzve szerezte meg a gépkocsi kulcsait, majd elhajtott a járművel. Tettei után három vádpontban felelhet majd a bíróság előtt, számolt be az esetről a Szatmár Megyei Rendőrség.

A hatóságokat kedd kora délután értesítette Mircea F., mondván, hogy Avasújfaluban egy férfi késsel fenyegetőzve arra kényszerítette őt, hogy átadja neki személygépkocsija kulcsait. Miután ez megtörtént, Gheorghe B. elhajtott a Daciával.

Miután a rendőrök meggyőződtek a történet valóságalapjáról, gyorsan akcióba léptek. Hatékony fellépésüknek köszönhetően rövid időn belül meg is találták Avasújfaluban az 50 éves bitorlót.

Az igazoltatáskor ráadásul kiderült, hogy Gheorghe B. semmilyen vezetői engedéllyel nem rendelkezett, ráadásul ittas is volt - a szonda 0,58 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki leheletében.

Az 50 éves férfit első lépésként 24 órára őrizetbe vették, a bíróság előtt pedig minősített rablás, jogosítvány nélkül vezetés és ittas vezetés vádpontok miatt kell majd számolnia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: